Vores filosofi

Vi er et østrigsk, familebaseret firma. Partnerskab, tillid, anerkendelse, gensidig respekt og personligt ansvar er vigtige principper i vores virksomhed.

Alle vores bestræbelser har ét mål: At finde og tilfredsstille vore kunders behov. Meget tilfredse og entusiastiske kunder danner basis for ethvert skridt, vi tager.

Vores internationale netværk gør det muligt for os at nyde godt af den nærhed, vi har til kunderne. Af den grund har vi også fingeren på pulsen, når det gælder nutidige, lokale behov, og vi er i stand til at forudse fremtidige trends.

Wewalka har altid gået meget op i at følge bæredygtige forretningsprincipper. Udover at anvende miljøvenlige råvarer, såsom bæredygtig palmeolie, opfylder vi vores energibehov gennem brug af lokale genbrugsmaterialer og genindvinder varme fra vores produktionsprocesser.

Vi sikrer vore medarbejderes kvalifikationer og motivation via koncentreret efteruddannelse, og vi går ind for sundhed ved at stille en virksomhedslæge til rådighed for vores ansatte.

Vi er bevidste om den kendsgerning, at kun et intakt miljø kan forsyne os med de kvalitetsråvarer, som vi kræver til vores produkter.